Elinstallation Falun

Elinstallation Falun: lokala elektriker nära dig

Säkra elinstallationer i Falun är det vi är bra på. Ring, mejla eller fyll i formuläret med vilken typ av jobb du vill ha hjälp med så bokar vi in en tid som passar dig och ditt schema. Om du vill så kan vi komma redan samma vecka du ringer. Vi fixar det mesta inom elinstallationer i Falun och våra elektriker har fulla behörigheter. Hör av dig så kommer vi och sätter upp laddboxen till bilen, skruvar upp ytterbelysningen eller fixar det du behöver hjälp med.

Säkra elinstallationer i Falun

Elektricitet är farligt och det är också därför det krävs behörighet för att utföra de allra flesta typer av elinstallationer i Falun. Du kan på egen hand byta befintlig strömbrytare eller kontakt i hemmet men i övrigt krävs det elektriker när du vill:

 • Installera golvvärme
 • Sätta upp belysning utomhus
 • Lägga ner elkabel under jord
 • Byta ojordade uttag mot jordade
 • Montera strömbrytare med dimmer
 • Göra förändringar i fasta installationer

För de jobben finns vi på elektrikerfalun.se och vi hjälper dig mer än gärna med allt från rådgivning till full elinstallation. Vill du montera belysning på altanen på Nämndemansvägen, serva elcentralen i ditt hus på Hagagatan eller att vi sätter upp en laddbox på Vasagatan är det bara att slå en signal så kommer vi.

Glöm inte att olagliga elinstallationer kan ge böter eller fängelse i upp till 6 månader men än värre är att de kan kosta någon livet! Chansa aldrig med elen, kontakta oss för dina elinstallationer i Falun!

Kontakta oss om du vill boka en elektriker i Falun

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 023-3883860 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet. 

Nu hittar ni våra elektriker i Umeå!

Vi har sedan en tid tillbaka börjat att erbjuda våra tjänster i Umeå. Så har du behov av behöriga elektriker i Umeå, tveka inte att kontakta oss.